komiskt

LAS LAS LAS VEGAS

Står högst på min lista av drömresmål!

BE STUPID - diesel



When I left you, yo, I came out a winner

Sony a300


Ledig idag! Just nu lutar det åt en runda till stan lite senare! Ska iallafall ut och springa en rund i kylan. Känner att det är behövligt!!

Åhåhåre



Jobb står på shemat, 14-19.30.

För övrigt är det bara 17 dagar tills vi sticker till Åhåhåre! Jag minst sagt dör av längtan, finns absolut inget bättre än full fart i backen. Det slår solsemtester med hästlängder!


WHATEVER DRUGS YOURE ON, I WANT IT!


Soulmate f'sure!

FACE DROP


Sony a300


Efter lite jobb, trevlig runda på stan sitter jag nu och bara njuter av livet! Dock var dagens besvikelse att de gröna conversen jag suktat efter ett bra tag inte fanns i min storlek, fick trösta mig med en lila stjärtlapp istället. Racing i Åre v6 med den!!

Städning i spotify-listorna!

Beach 2010

När jag skulle skriva rubriken så skrev jag först "beach -10" men hur fel ser inte det ut.. Det borde inte se så fel ut, förr skrev man ju alltid typ "Julen -98", och det ser inte all dumt ut! Är det bara jag som tycker det inte ser klokt ut? Men men, åter till ämnet!

Mål inför beach 2010:
Att se ut som Erin Heatherton!

Totally to die for..

imorgon

Jag har varit himla dålig på att fotografera på sistone, MEN det ska bli andra bullar nu.. Just i denna stund ligger en videokamera på Ica och väntar på att bli uthämtat. I just pres PLAY!
RSS 2.0